Ügyfélszolgálat: +36 30 173 1559 // info@atmostherm.hu

icon search

Kosár

NOIROT – Oleron 750W Törölközőszárító Radiátor

NOIROT – Oleron 750W Törölközőszárító Radiátor

76.000 Ft

Az Oleron törölközőszárítóval mindig megfelelő hőmérséklet valamint száraz törölköző fogja várni fürdőszobájában.

Termék megosztása

Leírás

Termékleírás

Bemutatkozik az elektromos törölközőszárító radiátorok legújabb generációja. A Noirot Oleron egyedi módon ötvözi a funkciót és maximális teljesítményt. A 750W-os teljesítmény kisebb és nagyobb fürdőszobák önálló fűtésére is alkalmas.

Az elektromos törölközőszárító lekerekített fűtéscsövei minden eddiginél több helyet biztosítanak a törölközők vagy akár ruhák szárítására, stabil rögzíthetősége miatt a nedves vizes törölközők vagy köpenyek szárítása sem okoz problémát.

A hagyományos ki-be kapcsolós vagy teljesítményszabályzóval ellátott elektromos törölközőszárítókkal szemben, elektromos radiátorunk beépített szobatermosztáttal van szerelve.


Beépített digitális termosztát

Noirot Oleron digitális termosztáttal

A beépített termosztátos vezérlés teszi egyedivé a Noirot elektromos törölközőszárító radiátorokat, melyben elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok. Ezen kívül elérhető még a szabvány ablaknyitás érzékelés, programozás és az intelligens öntanuló funkció: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

 

Hatékony technológia a fürdőszobában biztosított komfortért

A legszebben kialakított fürdőszoba is csak akkor nyújt élményt ha annak hőmérséklete ideális. Válassza Ön is az egyedi vezérléssel ellátott Oleron elektromos törölközőszárítót.

 

Időzítő funkció, télen – nyáron

A fix 2 órás de egy gombnyomással leállítható időzítő funkció használata abban az esetben hasznos ha nem cél a helyiség fűtése, mindössze a törölközőket kellene gyorsan felmelegíteni vagy szárítani.

 

Programozási lehetőségek

Előre rögzített és egyedi programlehetőségek a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Az elektromos törölközőszárítő felhasználóbarát kezelőfelületet és szoftveres hőmérséklet korrekciót biztosít a maximális komfort kialakításához.

 

Ablaknyitás érzékelés

Az Oleron elektromos törölközőszárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

További információk

Tömeg 15.1 kg
Méretek 50 × 132.2 × 30 cm

Specifikációk

Tömeg 15.1 kg
Méretek 50.0 x 132.2 x 30.0cm
Teljesítmény 750 W
Feszültség 230 volt (1 fázis)
Érintésvédelem II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék
Mechanikus védelem IK08 (5 joule ütési energiával szemben védett készülék)
Vezérlés Beépített digitális termosztát
Garancia 5 (2+3 év)
Gyártó Noirot

Letölthető dokumentumok

Noirot Oleron Használati Útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NOIROT – Oleron 750W Törölközőszárító Radiátor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük